søndag den 9. oktober 2011

HELP!

Okay. Er der nogle - i modsætning til mig - mega kloge mennesker, der ved hvorfor i alverden jeg pludselig ikke kan gemme gif.-filer og poste dem i min blog? Når jeg gemmer dem, bliver de bare vist som almindelige billeder der ikke bevæger sig O.o Også selvom filtypen jeg har gemt STADIG hedder "gif." O.o

5 kommentarer:

  1. Højreklik på GIF'en og tryk "kopier webaddresse" og sæt den ind via det der med webadresse, når der skal sættes billeder ind :)

    SvarSlet
  2. Hvis du lægger dem ind fra et sted på din pc, så SKAL størrelsen være "oprindelig størrelse", eller hvad det hedder. Det er ret irriterende. Men ellers virker det ikke på den måde. (Og det er nemmere at gemme på pcen, synes jeg :)

    SvarSlet
  3. Okay!! Tak til jer begge :)
    Hmm, men det med "oprindelig størrelse" synes jeg ikke lige jeg genkender... O.o Hmm. Nååårh altså du mener her på Blogspot? Hvor man kan vælge om billedet skal være stor, normal eller lille?
    Det mest underlige er bare, at jeg heller ikke kan se dem som gif.'s når jeg bare vil se dem jeg har gemt på min computer.. Altså der står at det er Gif.-filer, men når jeg trykker åben, er det bare et billede -.- Det er enormt provokerende -.-
    Ellers må jeg bare indtil videre bruge Idens metode :)

    SvarSlet
  4. Når jeg åbner mine GIF-filer, åbner den i en browser? Hmm... Nå, jeg laver lige en guide til dig :)

    SvarSlet