fredag den 30. september 2011

Blog Award! :D

Jeg har fået en Blog Award af Sidsel, for kreativ blog. Det er jeg meget beæret over :’D Jeg takker mange gange, kære Sidsel. :’D



Med modtagelsen af denne Award, følger dog visse regler;
1: Man skal takke samt linke tilbage til personen som har foræret awarden.
2: Man skal sende awarden videre til 8 bloggere, man fornylig har opdaget.
3: Man skal give alle de nominerede besked.
4: Man skal fortælle 10 ting om sig selv, som I ikke ved allerede ved.
Alle disse krav, vil jeg i dette indlæg forsøge at opfylde. :)
Her kommer de 8 bloggere jeg synes fortjener en kreativitets-blog-award;



(I ikke prioriteret rækkefølge):


Kagekram! - Jeg kender ikke Annika der ejer denne blog. Jeg fandt tilfældigt frem til hende, engang da jeg søgte på Harry Potter. Og der var det jeg så hun havde lavet en FANTASTISK Harry Potter kage! Og ikke nok med det.. Hendes blog var FYLDT med smukke kunstværker - I KAGER! :D Fantastisk, siger jeg bare! :D


Mine tankers tyngdepunkt - er til gengæld en blogger jeg ikke kan løbe fra at jeg kender. Og det vil jeg heller ikke, under nogen omstændigheder. Ejeren af bloggen, hedder Maria og er én af mine næreste veninder. Hun er ufatteligt kreativ på ALLE områder. Hun leger meget med photoshop, tablet, papir og blyant, guitar og en MASSE andet!


Når genbrug bliver guld - er også ejet af en blogger jeg kender; Helene. :) Jeg kender Helene gennem Nephew, hvilket jeg er meget glad for. :) Hvordan er Helene så kreativ, spørger I nok.. Mit svar lyder; Hvordan er Helene IKKE kreativ?!?!?! ;D


Camberth - er en blogger jeg også kender, og som bestemt også fortjner en kreativitetspris. :D Dejlige, skønne Camilla fra min klasse, er en meget kreativ pige, specielt når hun har en nål og tråd i hånden, eller en malerpensel. Hun har en smule af sin kreativitet i sin blog - men det er kun toppen af isbjerget. Håber hun smider en masse andre smukke ting ud til offentligheden :D


Herfra begynder det så at blive vanskeligt.. For de sidste 4 blogge, har jeg måttet finde på nettet, efterfølgende.. Det lykkedes mig dog at finde 4 fantastiske blogge! :D

Monikat's Kreative Blog - Nøij hvor er det flot det hun syr. Er helt vild med hendes tæpper og hendes elefanter. Fortjener helt klart en blog award. :)


Gittes Kreative Blog - En anden blogger jeg fandt. Hun er virkelig kreativ med nål og tråd. :) Specielt hendes dækkeservietter, med skøre huse, faldt jeg over. De er helt vildt søde synes jeg.

Jeg får virkelig sådan lyst til at lære at sy på symaskine, når jeg ser en blog som denne..

Men det må vidst blive i et andet liv.. :P


Chhan's Tegneblog - En blog der får mit mundvand til at løbe af ligeledes imponering, fascination og misundelse. Fantastiske illustrationer. Ville ønske jeg kunne male, tegne og farvelægge som hende. :) Hun er også så flink at lægge flotte grundskitser ud, til fri inspiration, samt små tutourials. :)


theresultsofprocrastination - En anden blog fuld af kreativitet jeg faldt over. Denne gang, ikke kun med én ejer, men med to. :)
Især var der et par hæklede elefanter i denne blog, der fik mig til at tænke, "DE skal have en award!", for de var da simpelthen for søde!



10 ting om mig selv som I ikke allerede ved. (Eller.. Jeg kan HÅBE på, at de fleste af jer ikke ved det. Det bliver ret svært, for et par stykker af de veninder der læser denne blog, ved stortset alt om mig O.o)
Okay. Jeg vil virkelig gøre mig umage for at finde ting folk ikke ved.. Så nogle af dem er måske MEGET weird, og ligefrem upassende. Det er jo desværre tit den slags ting, folk ikke ved…

1: Jeg har tal på hvor mange gange i mit liv, jeg har knaldet. Det siger måske lidt om mig..
2: Antallet af Nephewkoncerter jeg har været til, er større end antallet af hvor mange gange jeg har knaldet. Det siger måske lidt mere om mig..
3: Da jeg var lille var jeg MEGET forelsket i Quasimodo.. – Disney Quasimodo.
4: Hvis jeg får et sår eller en rift, der begynder at bløde, kan jeg faktisk godt lide at sidde og klemme på det, så det bløder endnu mere! Ja, jeg ved det godt; ad, Nanna!
5: Dengang jeg var allerstørst Harry Potter-fan (omkring de 13-14 år), ønskede jeg brændende, at jeg ville falde og slå mig, så jeg fik et ar i panden der lignede Harrys.
6: Apropros Harry Potter, så er den ting fra Harry Potter bøgerne, jeg helst ville have fandtes i virkeligheden, Mindekarret.
7: Jeg har været så forelsket i Simon Kvamm da jeg var 15, at jeg bl.a. skrev i min dagbog ”Jamen… Jeg kan ikke se hvordan jeg nogensinde skal komme videre.. Jeg forelsker mig ALDRIG i andre end Simon! Og han bliver aldrig nogensinde min. Det gør så ondt i min mave ved tanken, kære dagbog..”.. Og så var der ellers dryp-mærker fra tårer, ned i dagbogen.
Suk. Godt man kun er 15 år én gang i sit liv.
8: Da jeg var 11 lavede jeg en meget pornografisk tegneserie, indeholdende mig og en dreng jeg var forelsket i, som voksne. Gørende ”voksen-ting”. (Bare rolig. Det er aldrig sket siden, og VIL aldrig ske siden!)
9: Da jeg var lille troede jeg by the way, at babyer kom ud af navlen.
10: Jeg var fuld første gang da jeg var 6 år gammel. De voksne havde ikke styr på hvad der var champagne og børnechampagne, den nytårsaften..



6 kommentarer:

  1. Du er så fucking sjov Nanna! :D jeg elsker dig!

    SvarSlet
  2. Hva eh Nanna .... den der tegneserie ... har du den endnu ...... hehe

    SvarSlet
  3. Hahahaha! Du er så fucking awesome! Og tak for awarden! <3 Skal helt klart tjekke nogle af de andre blogge ud! :D

    SvarSlet
  4. Åh tusind tak for awarden og de meget rosende ord :D

    SvarSlet
  5. Tak for awarden det varmer at blive set og anerkendt af andre.
    Kh
    Monika

    SvarSlet
  6. Iden: Hahahah!!! Det kan du selv være :* :* <3 (Og i lige måde gange 100!)

    Til jer der siger tak: Det manglede sandelig bare! :D

    Karina: et eller andet sted HAR jeg faktisk!!!! XD

    SvarSlet