onsdag den 13. juli 2011

"Øjeblik! Jeg skal lige skide!"

Jah.. Eftersom det her er MIN blog, MÅTTE der jo komme et yderst upassende indlæg, på et eller andet tidspunkt. Her kommer det så!

HVORFOR, er det så tabu at skulle på toilettet og gøre det store, når man er pige? For den sags skyld også med hensyn til, at slippe en lille vind?

Og hvorfor er det der er så mange fyre der tror, at piger simpelthen ikke KAN skide?!
Jeg er simpelthen så ked af at skulle afsløre den fælles hemmelighed overfor fyrene, på alle pigers vegne. Men.. Vi skider! Vi skider ligeså meget som fyre gør. Det gør mig ondt guys. I'm so sorry.
Og nu kommer det største chok for alle..
Det er ikke blomster vi skider.. Det er heller ikke lagkage.. Eller små, søde fjer.. Vi skider det samme som fyre skider..
Det KAN endda hænde at vi får diarré, eller måske endda lider så meget af roskildesyge at vi har et uheld i vores enormt sexede små blondede g-strengs trusser (som fyre også tror at vi altid render rundt med). I'm sorry. That's life!

Jeg ved godt det er et chok der kan tage pusten fra selv de bedste fyre. Undskyld. Det her indlæg ødelægger mangt og mange liv..

Men jeg indrømmer gerne, at det altså også er vores egen skyld, at det er så tabu. Vi undgår jo for en hver pris at gå på toilettet for andet end at tisse, når vi er ved andre mennesker. Specielt når vi er sammen med fyre!
HVIS det så skulle ske, at det simpelthen bliver for nødvendigt, så fyrer vi 15 meter toiletpapir i kummen, fyrer op for vandhanen og sidder og hoster for livet løs imens. For TÆNK hvis nu der skulle komme en lyd, der kunne høres fra den anden side af toiletdøren????!!?!?!??!?! :O
Når vi så har sprayet med diverse parfumer og deodoranter, inden vi går ud (Endnu en surprice; Det kan faktisk også godt LUGTE når vi går på toilettet! :O !), og ENDELIG låser døren op, og joiner vores selskab igen, kommer vi tit med en lille nødkommentar som "Undskyld det tog så lang tid. Jeg havde simpelthen bare liiige brug for at få lidt vand i hovedet.." eller "Undskyld det tog så lang tid. Jeg skulle liiiige have sat mit hår.", eller et eller andet andet lamt i den stil.
HVORFOR kan vi ikke bare sige "Undskyld ventetiden. Puha! I skal ikke gå derud lige nu, for jeg har altså lige været på et af de større toiletbesøg, der ikke ligefrem dufter af roser!", uden at verden går under?!

Jeg ved det simpelthen ikke. Det er mig et mysterium, at det for piger, er den mest pinlige ting i verden, mens det for fyre bare bliver set som komisk, hvis de oplyser om deres ærinder på toilettet, eller endda måske fyrer en ordentlig skid af.

Og jeg er desværre ikke selv for god til at bryde det her tabu. I de fem måneder jeg var sammen med min ekskæreste, var det som om min mave automatisk bare råbte "HEY! Der er en fyr.. NU lukker jeg FULDSTÆNDIG af for fordøjelsen indtil du er hjemme igen!"
Why?!?!?!

Nåh.. I'm sorry. Det var mit første upassende indlæg i denne blog. Jeg skal nok prøve at vente et godt stykke tid inden der kommer et nyt..

Men til jer piger, der slipper en vind når I skal og siger "Øh, du må hellere gå først på toilettet for jeg tror sgu jeg skal mere end tisse!" ... RESPEKT! :D

7 kommentarer:

  1. By the way.. Jeg ANER ikke om det staves "skider" eller "skidder".. Google siger begge dele XD

    SvarSlet
  2. det er nok skider... og prøv at skide i en skov... ingen er i tvivl om det når du går ud i skoven med en skovl og en rulle toiletpapir...
    men ellers er jeg enig... vi er piger ja.. men vi er også mennesker og mennesker skider altså!

    SvarSlet
  3. Du. Er. Awesome.

    Men altså. Jeg skider violer. Slut punktum. Og jeg skider aldrig i min übersexede blonde g-streng.

    SvarSlet
  4. Rosa: Hahahah!!!! Jeg har faktisk aldrig skidt i en skov! :O Det må jeg sguda gøre noget ved! XD

    Ida: Hahaha.. Det er derfor dine prutter dufter så godt!!! :D XD

    SvarSlet
  5. Syntes godt om dine upassende indlæg. Flere af dem tak.

    SvarSlet
  6. Sidsel: Hahaha... Bare rolig. Der skal nok komme massere, hen af vejen :P

    SvarSlet
  7. Det er da et friskt indslag, ja vi skider allesammen og vi skal allesammen sidde ned til det, også i skoven må vi allesammen indtage skovskidderstillingen

    SvarSlet